Friday, 3 April 2015

Pengen blogging

3 april 2015

Tadi oliv ngirim pic curhat gitu tentang tugas sejarahnya, jadi pengen nulis blog. Biasanya sih nulis blog, tapi ga pernah published karena alasan tertentu, misalnya penyakit mematikanku yang ga ada satupun temenku yang tau. Ini btw udah download app blogger mobile jadi bisa selalu curhat tiap waktu, atau pura-pura sibuk kalo ada yang mau ndeketin.

Mau ngomongin apa ya seluruh hidupku juga aib. Di dunia nyata sih diem tapi kalo di dunia maya... Tau sendiri lah. Aku juga ga tahan nyimpen terlalu banyak pikiran gitu. Sekalinya punya pikiran pasti sebuah konspirasi aneh. Anxiety. Dan dalam curhat aku ga bisa stay di satu topik, jangan heran kalo ga nyambung atau loncat ke sini ke situ. Bedain loh ya, kalo nulis sih aku jago banget.

Lagian I have no follower, I guess (I don't even know how to know about that followers and stuffs! All i know is i came here to write and rant all i want and save them as drafts so i wouldn't regret it later when me or someone read them in the future. Like wise men said, "Don't make a permanent decision for a temporary problem.") But i don't care at all. I hope no one in my real life will ever read this, tbh. Aku bener-bener ga peduli sama popularitas. Judge me all you want. Jadi di mana mana ya cuma ngomong sama diri sendiri.

I prefer tumblr but... The fact that chances nobody will ever find me here brought me here. Tadi kan oliv cerita dia lupa ngesave tugas sejarah kami soalnya asik tumblring. Nah dari situ dia minta tumblrku. Kukasih yang personal aja abis sisanya aib parah. Lagian tumblrku itu cuma dapet follower kalo ada yang minta, dan itu udah lama banget ga kubuka. Gimana kabarnya ga tau deh.

Maaf aku ga begitu pengalaman nulis blog yang published dna aku ga tau aturan-aturan apa aja yang harus diperhatiin... Seperti tidak boleh menyebut nama orang (?) Gomen ne oliv, kukasih credit dah nih. Olivia© takutnya kalo nyebut nama panjang malah ga boleh ya.

Thursday, 18 December 2014

I'm back. I've written some blogposts when I was offline but I lost them because my laptop was error. I don't remember what I wrote but I'm here now to delete some posts ._. okay, I really want to vent around but I'm in my peace of mind so give me time. See you soon.

or nah.


no definitely I'll be right back.


just don't know when.

Monday, 5 August 2013

JMHO #1: My Music Taste



                I hate people who think that Green Day is “out” or whatever. Music is music no matter how old or new it is. I think you can always enjoy music, whether or not it’s new, rock, pop, hip-hop, jazz, soul, rap, electronic, metal or whatever. I’m listening to all kinds of music but yes, I prefer pop and rock. Music is there for people to enjoy and not to fight over or bitch about. That’s why I don’t really like it when people not only give me shit for my music but give others shit too just because they don’t like their music. That’s why if someone likes new music, old music, or even something like 1D or K-Pop or Justin Bieber I don’t give them shit and make them feel bad. Because I know it’s there to enjoy for all people who like it and just because someone doesn’t agree with you it doesn’t mean that they have to agree with you! We have different music taste brah SO SHUT UP AND JUST LISTEN TO WHATEVER YOU WANT AND LET ME LISTEN TO WHAT I WANT FCUUUUKK!!!!

Sincerely,
Me :)

Saturday, 8 June 2013

Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven (Vocal Cover) | read the description below

Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven (Vocal Cover) | read the description below
7-minutes-nonstop singing high and low pitch.. Hey I'm still a kid so please appreciate this hehe.
READ MY COMMENT ON 1.08 PLEASE SO Y'KNOW THAT I REALIZED MY SH*TTY VOICE AND THE FACT THAT I'M FOLLOWING THE SONG PART ON 6.26.
Request? check my twitter and some more. link in bio.

Green Day - Boulevard Of Broken Dreams (Acoustic Guitar Cover by Inez Ly...


 omg first cover on youtube. my face.